Mlýnek na pepř FRANKFURT hnědý mořený 24 cm - Zassenhaus Frankfurt mlýnek na pepř 24 cm hnědý mořený - Zassenhaus
Detailní popis produktu
Mlýnek na pepř z bukového dřeva.
- Materiál: Bukové dřevo
- Plynule nastavitelný stupeň mletí, od (1) jemného prášku po (6) hrubě mletého
- Bruska z vysoce výkonné keramiky - Made in Germany
- Nadčasový design
- Mlýnek bez opotřebení a korozi je vhodný na pepř, sůl, koření a sušené bylinky
- Mlýnky na pepř a sůl FRANKFURT jsou vyrobeny z evropského bukového dřeva
- Výrobce poskytuje 25-ti letou záruka na mlecí mechanismus
- Ø 5,9 cm, výška 24 cm
- Hmotnost: 0,36 kg
To, co začalo v roce 1867 jako exportní firma pro malý hardware a nástroje, se stalo ztělesněním vysoce kvalitních mlýnků na koření a kávu. Výroba kávových mlýnků na kávu začala jen o 20 let později. V roce 1904 byl položen základ úspěchu s prvními mlýnky na pepř. Sbírka byla v polovině 20. století rozšířena o doplňky ze dřeva. V roce 2000 Zassenhaus vynalezl první kontinuálně nastavitelnou patentovanou brusku vyrobenou z německé vysoce výkonné keramiky, která splňuje nejvyšší standardy kvality. Díky tomu jsou výrobky Zassenhaus charakteristické a jedinečné.
Požitek a kvalita života jsou spojeny s kuchyní a vařením více než kdy jindy. To samozřejmě zahrnuje i přípravu. Voňavá, ručně mletá káva, čerstvá zrna nebo kořeněný pepř v nás probouzí pocit pohody a připomínají nám staré tradice. Zassenhaus v této souvislosti vždy stál se svými mlýnky na kávu a koření. Každý, kdo zná Zassenhaus, ví, že v produktech se odráží vášeň a řemeslné zpracování. Znalci oceňují krásu a robustnost produktů Zassenhaus. Kuchaři oceňují přesnost a vůni, které se u nich při přípravě koření a kávy vyvine. A estetici milují nadčasovou eleganci kolekcí. Stručně řečeno: značka Zassenhaus zaručuje perfektně zpracované kuchyňské potřeby a doplňky.
Doplňkové parametry
Kategorie: | Mlýnky dřevěné |
---|---|
Modelová řada: | FRANKFURT |
Výrobce: | Zassenhaus |
Záruční doba: | 25 let na mlecí mechanismus |
Země původu: | Německo |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.