Ruční lis na brambory a ovoce PRENSO - GEFU Lis na brambory, šťávu a špecle PRENSO - GEFU
Detailní popis produktu
Robustní nerezové provedení se třemi vyměnitelnými děrovanými kotouči. Na pyré z brambor, ovoce a zeleniny a na výrobu špagetové zmrzliny a špaget.
- Materiál: vysoce kvalitní nerezová ocel
 - Tři vyměnitelné perforované disky:
 - S 2 mm perforací
 - S 6 mm perforací
 - S různými tvary otvorů pro špachtli, jako by byly ručně škrábané
 - S praktickou podpěrou
 - Vhodné do myčky nádobí
 
- Délka: 31,5 cm
 - Šířka: 9,2 cm
 - Výška: 10,5 cm
 

Příběh úspěchu GEFU začal před 75 lety v Eslohe v Sauerlandu. Název značky stále připomíná bratry Funkeové, kteří společnost založili v roce 1943 a v té době vyráběli škrabky na brambory, struhadla, lisy a cedníky z nerezové oceli. Od té doby se GEFU neustále vyvíjí a dnes nabízí svým zákazníkům širokou škálu exkluzivních a praktických designových předmětů pro moderní kuchyni. Nápady pro toto vycházejí z ústředí společnosti, které bylo slavnostně otevřeno v roce 2017 a jehož průkopnická architektura nastavuje široce viditelný symbol kreativity značky GEFU.
Vysoce kvalitní kuchyňské nářadí od GEFU poznáte podle jeho vynikající funkčnosti, prvotřídní kvality a designu, který emocionálně osloví uživatele. Jsou snadno použitelné, bezpečné na použití, cítí se dobře a vypadají dobře. Tuto atraktivní směs ocení nejen němečtí kuchařští umělci, ale také zajišťuje stále více spokojených zákazníků a zvyšování prodejních čísel po celém světě.
Tradiční společnost GEFU se mezitím stala jednou z předních úspěšných značek v kuchyňském sektoru. Aby bylo možné i nadále zajišťovat dynamický růst, produktová řada se neustále rozšiřuje. Kolekce GEFU v současné době zahrnuje více než 500 kuchyňských nástrojů, které se vyvážejí do 55 zemí. Následovat budou nové země a trhy.
Doplňkové parametry
| Kategorie: | Náčiní na brambory | 
|---|---|
| EAN: | 4006664894401 | 
| Modelová řada: | PRENSO | 
| Výrobce: | GEFU | 
| Záruční doba: | 5 let | 
| Země původu: | Německo | 
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
